You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Age Control Foundation - Cameo, 30 ML

  • Brands: ZELENS
  • Art.nr: 5060339320304
  • Tillgänglighet: I lager

SEK 850,00
Exkl.moms: SEK 680,00

Age Control Foundation - Cameo, 30 ML

En fantastisk foundation som förbättrar hudens utseende genom att motverka tecken på åldrandet och göra huden yngre med en prickfri finish. Förstärkt med en unik blandning av starka antiåldrande ingredienser, denna återfuktande foundation återställer hudens styrka och elasticitet och minimerar fina linjer och rynkor. Den är kompletterad med antioxidanter från gröna Shisoblad som skyddar huden mot föroreningar och UV-strålning. Innehåller fotoluminiscenta diamantsfärer för att dölja synliga ofullständigheter. Ger en långvarande, naturlig medium-to-full täckning.

Oljefri. Dermatologiskt testad.  

Age Control Foundation passar perfekt för torr hud och för hud med synliga tecken på åldrande så som pigmenterad, genomskunlig, trög hud med fina linjer, brist på styrka och elasticitet. Ett fantastiskt ‘inside and out’ approach till åldrande och mogen hud. 

Shade Range

Zelens Active Colour Age Control Foundation har 5 olika shades som passar de flesta hudtonerna:

Cameo – Palest cool (klassiska engelska rosen)

Porcelain – Cooler beige

Cream – Palest varm

Beige – Mid-toned neutral beige

Tan – Olive ton

Användning: Age Control Foundation kan appliceras med en borste, en svamp eller fingrarna över din favorita Zelens moisturiser och primer. Använd foundationen var och när du behöver ha bättre täckning.   

AKTIVA INGREDIENSER:

Innehåller 17 aktiva ingredienser.

Peptidkomplex: Innehåller 3 starka peptider. Det här effektiva komplexet ökar produktionen av kollagen och bidrar till förankring av hudstrukturen. Minimerar synliga fina linjer och rynkor genom att göra huden starkare och mer elastisk.

De kliniska undersökningarna visade efter 28 dagar att: kollagenproduktionen ökade med 110 procent, huden har blivit 7,6 procent starkare och 9,1 procent mjukare.

Sesamfröprotein: Denna protein som kommer från sesamfröar har en omedelbar tätande effekt och minimerar betydligt förekomsten av rynkor. Dessutom har den en långvarande återfuktande effekt.  

De kliniska undersökningarna visade bara efter 30 minuter att den tätande effekten ökade med 60 procent, huden blev 100 procent starkare, 60 procent mjukare, 60 procent fuktigare, och 100 procent lenare. Antalet rynkor minskade med 60 procent.

Syrekomplex: Ett synergiskt komplex av jästextrakt, vitamin C derivat och maringlykogen. Denna kraftfulla blandning piggar upp, revitaliserar och regenererar huden genom att stimulera metabolismen i cellerna och höja syrekonsumptionen.

Soja fytosteroler: Lipider som kommer från soja har starka biomimetriska och mjukgörande egenskaper. Deras struktur liknar hudens naturella lipider, dessa steroler återfuktar huden, reducerar vattenbristen och förstärker hudbarriärens funktion.

Hyaluronsyra: En viktig naturlig komponent av huden. Zelens använder en lågmolekylär hualuronsyra (HA) med unika återfuktande egenskaper. HA återfuktar huden, bevarar och underhåller hudens elasticitet och förminskar förekomsten av rynkor. 

Shisoblad (Perilla, Japansk mynta): Rik på polyfenoler (särskilt rosmarinsyra) och triterpenoider (särskilt Ursolsyra), naturella molekyler som har antioxidativa, intiimflammatoriska och antiallergiska bioegenskaper. Shisoblad är en stark antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler. Dessutom hjälper det skydda huden mot UV-strålning och mjukgöra känslig hud. Shisoblad är välkända inom Kampo medicin för sina starka detox-egenskaper.

Pärlor: Pärlor innehåller 16 grundläggande aminosyror, proteiner och polysackarider som är så kraftfulla att de kan återfukta huden effektivt och göra huden mjuk och strålande.  

Vegetabiliska polyglycerider: De här 100 procent vegetabiliska molekylerna som kommer från solrosolja har fantastiska mjukgörande och återfuktande egenskaper. De bevarar och förbättrar hudbarriärens funktioner.

Rapssteroler: En blandning av fytosteroler som kommer från canola (Brassica Campestris). Tack vare sina utmärkta biomimetriska och mjukgörande egenskaer förstärker de här fytosterolerna hudbarriärens funktion och förbättrar hudens naturliga återställningsförmåga.

Silanol: Organiska silicium-baserade komponenter. Återuppbygger hudens struktur genom att stimulera produktionen av kollagen och förbättra kommunikationen mellan keratinocyter and fibroblaster i celler.

Vitamin E: Vitamin E: Den här antioxidanten spelar en nyckelroll när man ska skydda cellmembran mot fria radikaler. Det är den främsta antioxidanten i epidermis med starka skyddande egenskaper. Skyddar huden mot UV-strålning.

Silica: En spårmineral som förstärker hudens bindväv och därmed gör huden mer elastisk. Absorberar svett och olja och hindrar ljusreflektion.

Diamantsfärer: Mikrosfärer med en fotoluminiscent diamantkärna. Vid applicering på huden förvandlar de här sfärerna UV-ljuset till blåljus (fotoluminiscens) som tränger sig in i fina linjer och rynkor ljusar upp huden.     Det resulterar i en förstärkt “soft focus” effekt med färre rynkor, skuggor och andra ofullständigheter.

Våra partners produkter:

Zelens Satin Primer
Zelens Velvet Primer
Zelens Active Concealer

30 mL / 1 Fl.Oz.

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Tags: age, control, foundation, cameo, makeup zelens