You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Body Butter, 100 ML

  • Brands: AMI IYÖK
  • Art.nr: 616932322686
  • Tillgänglighet: I lager

SEK 530,00
Exkl.moms: SEK 424,00

Body Butter, 100 ML

Kroppsolja passar perfekt för användning efter duschen, den mildrar irriterad eller kliande hud, djupt återfuktar huden och hjälper att utrota bristningar i huden genom att tona dem ner och förebygga deras återkomst.    

Kroppsolja fuktar djupt huden under hela dagen och bidrar till hudens större elasticitet och  finare utseende. Dessutom mjukgör den irriterad och kliande hud och hjälper att utrota bristningar i huden genom att tona ner dem och förebygga deras återkomst.  Sacha inchi, olivolja, sojaprotein, citrusolja, aloe vera och sheasmör samverkar för att skaffa mjukgörande och närande egenskaper. Kroppsolja är rik på antioxidanter, som mjukgör torr hud och gör den mer elastisk, mjuk och frisk.  

Använd på hela kroppen, massagera in oljan med cirkulära rörelser tills den har absorberats fullständigt. Ägna särskild uppmärksamhet åt knäna, armbågarna och andra kroppsdelar som behöver extra mjukgöring.

Din hud ska vara mjuk och fuktig tack vare regelbunden vård och kroppsritualer. För att påskynda hudcellernas förnyelse använd en exfoliator två eller tre gånger i veckan när du duschar och vårda hela kroppen regelbundet. Förstärk gärna effekten med en vårdande kräm som hjälper att bli av med bristningar.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Tags: body, butter, 100, 500, 1000 presenter ami, iyök iyök iyök iyök iyök