You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

3T Complex Anti Aging Cream, 50 ML

  • Brands: ZELENS
  • Art.nr: 5060339320021
  • Tillgänglighet: I lager

SEK 1 250,00
Exkl.moms: SEK 1 000,00

3T Complex Anti Aging Cream, 50 ML

En lyxig anti-aging kräm som skapades av Dr. Marko Lens och som syftar att minimera synliga tecken på åldrande. Den innehåller ett unikt 3t (triterpenoid) komplex som är berikat med 15 sällsynta botaniska extrakter, 5 sjöalger och 7 örtoljor.

Den här djupt återfuktande krämen gör huden mjukare och mer elastisk och minimerar fina linjer och rynkor. Efter användningen av denna kräm får man en mjukare, lenare och friskare hud som ser yngre ut.

FÖRDELAR

Gör huden mer elastisk och frisk

Hjälper att minimera fina linjer och rynkor

Återfuktar huden så att den ser yngre ut

ANVÄNDNING

Applicera dagligen på morgonen och på kvällen efter att ha rengjort huden. Massera in krämen tills den absorberas helt och hållet.

Dr Marko Lens utarbetade ett unikt triterpenoid regenerande komplex av växtursprung. Det heter "3t Complex" och innehåller en vegetabilisk ursolsyra (triterpenoid), aktiva molekyler som extraherades från 15 värdefulla växter, 5 sjöalger och 7 örtoljor.

URSOLSYRA

En triterpenoid som förekommer naturligt som resultat av molekylsyntes i växter. Ursolsyra demonstrerar varierande effekter: den är en perfekt antiinflammatorisk och antibakteriell antioxidant, dessutom skyddar den kollagen mot sammanbrott (genom att förhindra utsöndring av MMP9), stimulerar kollagensyntes, återställer hudbarriärens funktion, ökar halten av ceramider i huden och stimulerar epidermisceller, så kallade keratinocyter. Kliniska undersökningar visade att ursolsyra minimerar rynkor effektivt och gör huden mer elastisk och frisk.

REGENERATIV

Detta unika komplex innehåller aktiva molekyler som extraherades från 15 växter med regenererande egenskaper: Ginkgo, Ginseng, Witchhassel. Acerola, Vindruvor, Hästkastanj, Papaya, Äpple, Vinterkörsbär, Mimosa, Väggört, Fänkål, Immortelle blommor, Citronmelissblad och Olivblad. Du kan hitta mer information om de här viktiga botaniska växterna i Zelens Garden.

ALGER KOMPLEX

Ett unikt komplex som innehåller 5 alger: röda Norialger, röda Sölalger, bruna Gozoalger, bruna Remtångalger och Tång. Du kan hitta mer information om de här viktiga algerna i Zelens Garden.

ÖRTOLJOR

En blandning av 7 oljor: Gurkörtsolja, Hasselnötsolja, Linfröolja, Sesamfröolja, Vetefröolja, Solrosfröolja och Jojobaolja.  

ÖVRIGA INGREDIENSER

Rispulver: Har använts sedan 1500-talet av japanska Geishas för att förbättra hudens utseende och åstadkomma en prickfritt sammetslen, porslinslik textur. Rispulver har fantastiska mjukgörande egenskaper som hjälper att bevara mjuk, len och frisk hud. När man applicerar det på huden absorberar det extra olja och minimerar fina linjer, rynkor och andra ofullständingheter.   

Commiphora wightii (Guggul): Commiphora wightii är ett träd som producerar harts som heter Bdellium. En aktiv ingrediens som extraheras från denna harts höjer antal lipider i cellerna och därmed hjälper att friska upp huden. 

Vitamin E (Tokoferol): Den här antioxidanten spelar en nyckelroll när man ska skydda cellmembran mot fria radikaler. Det är den främsta antioxidanten i epidermis med starka skyddande egenskaper.

Hyaluronsyra: En viktig naturlig komponent av huden. Zelens använder en lågmolekylär hualuronsyra (HA) med unika återfuktande egenskaper. HA återfuktar huden, bevarar och underhåller hudens elasticitet och minimerar rynkor. 

Pärlor: Pärlor innehåller 16 grundläggande aminosyror, proteiner och polysackarider som är så kraftfulla att de kan återfukta huden effektivt och göra huden mjuk och strålande. 

Kliniska resultat*:

Huden blev upp till 86.5 procent mer återfuktad

Huden blev upp till 31 procent mer elastisk

Huden blev upp till 31.6 procent mjukare

Huden blev upp till 32.4 procent lenare

Rynkor blev 34.4 procent plattare

Efter

Kvinnor undersöktes**:

90% fick bättre hudton och hudelasticitet

100% fick mer fuktig hud

90% fick en mer uppljusad hud 

80% fick mindre synliga rynkor

75% märkte att deras hud såg yngre ut

100% märkte att deras hud blivit friskare  

*Resultat av en klinisk undersökning där kvinnor mellan 30 och 60 år deltog. De använde 3t Complex två gånger om dagen 4 veckor.

** Resultat av kundernas självutförda undersökning. De använde 3t Complex två gånger om dagen 4 veckor.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Tags: complex, anti, aging, cream, hudvård hudvård hudvård, zelens