You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Intergitetspolicy

Behandling av personuppgifter och köpinformation


BOUTIQUE IDEALE strävar hela tiden efter att ge våra kunder den bästa servicen. Med anledning av att en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Relation), träder i kraft den 25 maj, 2018 har vi anpassat våra rutiner för hantering av personuppgifter. GDPR ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL). Som medlem i BOUTIQUE IDEALE Club, godkänner du att dina personuppgifter och samt uppgifter om dina köp som sker hos BOUTIQUE IDEALE sparas och behandlas i maximalt 24 månader. 

Ändamålet med att registrera uppgifter är att uppgifterna samkörs och uppdateras för att upprätthålla god kund- och registervård, att uppgifterna används som underlag för marknads- och kundanalyser samt för kundanpassade medlemserbjudanden. Ditt personnummer behöver vi för uppdatering av adressuppgifter och är den enda garantin för att värdehandlingar som premiecheckar inte hamnar i fel händer. Uppgifterna kommer inte att säljas till utomstående part. Den som ej önskar mottaga adresserad reklam och erbjudanden kan när som helst kontakta BOUTIQUE IDEALE och begära en så kallad reklamspärr. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning.

Åldersgräns


För att handla på BOUTIQUE IDEALE E-handel ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss.